forrás: http://www.lazidombi.hu/2012/lazi_dombi_mesek/lazi-dombi-mesek-ecsi-gyongyi-meseszinhaza-angyalbaranyok

Kedves Mindenki!

Január 14-én, szombaton a "Lázi-dombi mesék" vendége Écsi Gyöngyi, felvidéki népmesék, népi énekek gyűjtője. Délután 5 órától kezdődik Angyalbárányok című meseszínháza, utána táncház (többek közt felvidéki táncokkal), zenél a Somogy zenekar, táncházvezetők, Horváth Tibor és Zóka Éva.
Mindenkit szeretettel várunk: Jutka
 

 

Lázi-dombi mesék
      

 
2012. január 14., szombat
17 óra
Écsi Gyöngyi meseszínháza: Angyalbárányok
 
Gömöri népmese a legkisebb, legszegényebb pásztorlegényről, aki bátorságának és nagylelkűségének köszönhetően olyan utakat is megjárhat, amelyeken halandók nem járnak.
Écsi Gyöngyi a legnagyobb mesemondóink egyike. Felvidéki népmesék, népi énekek gyűjtője és életben tartója. Gyermek bábcsoportot, hagyományőrző asszonykórust gardíroz, koncertezik a nemzetközi Vents’d Est zenkarral, Szakcsi Lakatos Bélával és szóló műsoraival. Énekelt a Ghimessel. Lelkipásztora a hetényi református közösségnek.
 
18 órától
Táncház
Zenél a Somogy zenekar
Táncházvezetők
Horváth Tibor és Zóka Éva
Helyszín: Szennai Művelődési Ház

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zselic.blog.hu/api/trackback/id/tr113531368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása